KROPPSKOMPOSITIONSMÄTNING
primefitness.se - English

FEEL DIFFERENT

Prime - Kroppskompositionsmätning

- Ett verktyg för beslutsfattande underlag!


Hos oss har du möjlighet att öka sannolikheten till de resultat du önskar, genom att ha tillgång till kroppskompositionsmätning.

En kroppskompositionsmätning är ett verktyg där man mäter och beräknar mängden kroppsfett, och därigenom indirekt även mängden fettfri massa, vilket kan användas som ett beslutfattande underlag för huruvida något rörande kosten eller träningen ska förändras, vad som ska ändras och i vilken omfattning etc.


Denna information ligger till grund för hur vi arbetar för dig, rörande PT-tjänster så som personligt anpassade kostupplägg eller de flesta av våra PT-program.


Fördelen är att du kan få optimala förutsättningar direkt, utan att behöva slösa bort både tid, pengar och lust genom att få bristfälliga eller obefintliga resultat av den uppoffring du gör.


Vi på Prime premierar kvalitet och hög sannolikhet till att leverera de bästa av förutsättningar för förverkligande utav dina förväntningar på resultat samt för din upplevelse hos oss, och ser på detta som ett hantverk, där slutresultatet i allra högsta grad avspeglar våra färdigheter och vår yrkesstolthet.


- En tjänst från Prime Fitness Studio som säljs via Prime Fitness WEBSTORE, men kan även finansieras med en Prime-LEVEL 5 för dig med Prime Platina-medlemskap.
Tips:


Väg dig på morgonen samma dag som du valt att genomföra kalipermätningen, före frukost och efter toalettbesök.

Professionell våg finns att tillgå inne på kundtoaletten. Starta vågen via strömbrytaren tillvänster om displayen och invänta kalibrering. När displayen visar "0,0" är kalibrering klar, och du kan stiga upp på vågen.


Se till att ha minst 2 timmar mellan kalipermätning och dusch eller träning.


Undvik vätskedrivande medel dagen innan vägning och kalipermätning.

KOMPOSITION

PRIME-LEVEL


Fyll i formuläret för att få ut så mycket som möjligt av din personliga träning: