P.R.I.S.
primefitness.se - English

FEEL DIFFERENT

P.R.I.S.

-Prime Reactive Information System


Prime kan erbjuda dig en unik upplevelse när det kommer till personlig träning och personligt kostupplägg samt rådgivning.

Genom att kombinera iQniter puls-bälten med din personliga monter hos oss, kan du nu få precisions- och kvalitetskänslan från iQniter,  personlig träning, personliga kostupplägg och personlig rådgivning i kombination med frihetskänslan från egenträning. Eller varför inte hoppa på något av våra nischade utbildningsprogram, som alla bygger på P.R.I.S.?


- En fusion av personlig service och innovativ högteknologi, för DIN fitness-upplevelse!


Mvh David Nilsson / Grundare och VD
Detta är P.R.I.S.


P.R.I.S. är resultatet av ett hantverk av de kunskaper och färdigheter jag har förskansat mig genom min egen resa som elev av fitness, akadmiska studier inom idrottsvetenskap, elektroteknik, datavetenskap samt empirisk erfarenhet från regelbunden gymträning under 29 år.


Programmet har en tvärvetenskaplig inriktning, med ett bredare angreppssätt om varje problem på vägen till Din slutdestination, och Du får därigenom en fantastisk möjlighet att lära Dig att fatta egna korrekta beslut baserat på kunskaper och färdigheter, och är paketerat i ett utbildningsformat, där teorilektioner är friställda de praktiska lektionerna i studion så väl som köket etc., liksom återkopplingen till Dig av mig, via tillägget iQniter-REVIEW.


För att levererahögsta möjliga sannolikhet till de resultat du önskar, har vi med hjälp av data-driven och en kunskapsbaserad approach tagit fram unika algoritmer för att identifiera markörer för de biologiska processer som är direkt länkade till fysiologisk anpassning utefter träningen, alltså höjning av graden av fitness.

Du kan med tilläggstjänsten Prime-Factors se vad i din träning som genererar fysiologisk förändring mot metabol stress (markör för muskeltillväxt), systemisk stress (markör för hormonsvar) och neuro-muskulär adaption (markör för aktivering av muskulatur). 

Ovärderlig information för dig som vill slippa riskera uteblivna resultat trots månader av träning. Prime-Factors ger dig möjlighet att direkt se vad som är effektivt utifrån ditt syfte, och är en innovativ och unik möjlighet inom fitness-branschen!


P.R.I.S. är en tilläggstjänst som kan läggas till som en separat modul på ditt ordinarie Prime-medlemskap, men som kan finansieras med din synkade Prime-Level, vår kryptovaluta här på Prime, för Dig som Prime Platina-medlem, under förutsättning att Du har ett Prime-registrerat iQniter-bälte.

Det är ett program för resultat och motivation med alla de delar som behövs för detta, och är i sin struktur optimalt för alla scenarion från viktminskning, välmående, muskeluppbyggnad, specifik styrkeökning och förändring av kroppskomposition, för att nämna några.


Tilläggstjänsten kan lösas direkt via kortbetalning eller köras som en separat autogirolösning i följande format för övriga Prime-medlemskap, över 12 månader och består av sammanställd och förenklad analys av månadens pass och presentation av denna information till dig via din personliga monter, tränings- resp. kostteori fördelas på totalt 100 lektioner, dessa omfattar träning och kost etc.

Utöver detta inkluderas 1 Prime-MI (Motivational Interviewing, coachande samtal) per kalendermånad, baserat på validerade teorier och modeller inom idrottspsykologi, idrottsociologi, idrottspedagogik, idrottsfilosofi, ledarskap och coaching.


Träningsprogram i ett format som är unikt för branschen, guidning om form och utförande i olika övningar, anpassat efter dig.

Träning som anpassas för dig


Du får tillgång till en virtuell personlig tränare (VPT) som är med dig varje pass och anger, för dig och för tillfället, optimal övning, form, utförande, belastning, repetitions och set-antal, tid för vila mellan seten och mellan passen i sig och mycket mer, i realtid etc.

Förklaringar av dessa begrepp och mycket mer.

Kost som anpassas för dig

Personligtkostupplägg och löpande kontroll av resultaten av förändrad fettmassa/fettfri massa etc. är några andra komponenter i detta system.

Logga enkelt din kosthållning med app till iPhone eller android, eller för den delen, din Mac eller PC, skicka sedan in detta i programmen för analys och feedback via tillägget iQniter-REVIEW.

Fördelar för dig

Med ett genomtänkt upplägg skapas motivation och lust att fortsätta kontinuerligt genom att prickskjuta på bara det som för stunden ger mest resultat för den upplevda insatsen, samtidigt som man identifierar och plockar bort allt kontraproduktivt i sin träning och kosthållning etc.

Ju högre kvot mellan dessa, desto starkare lust skapas. Orsak och verkan råder således här med.


Genom att kommunikationen sker snabbt och smidigt i bakgrunden av iQniter och din monter, vilken du enkelt har tillgång till direkt i din telefon eller surfplatta etc., kan även den personliga träningen bedrivas utanför de bemannade tiderna, liksom granskning och återkoppling av din träning samt kosthållning till dig. Data om dig och din träning kalibreras av mig, efter hur du tränar.


Upplägget är skapat så att  resultat, i fysisk mening, ska kombineras med ökad motivation och livsglädje, i alla delar från energi, upplevelsen av känslan att vara stolt över sig själv, att orka leva livet till ökad sexuell lust.


Vitalitet är det sammantagna resultatet av upplägget.- Använd ditt iQniter-bälte under passen & följ instruktionerna på din monter, så sköter jag resten!
P.R.I.S.

-Prime Reactive Information System


MOTIVATION

RESULTAT

iQniter-PT

KOSTRÅD

VIRTUELL PT

TRÄNINGSRÅD

PRIME-LEVEL

iQniter-REVIEW

Aktivera eller ändra inriktning på P.R.I.S. alt. nischat PT-program här:

(Börja med att fylla i formuläret & invänta kontakt från oss)


 
 
 
 
 
 
 
Påståendet stämmer mycket väl in på mig.
Påståendet stämmer delvis in på mig.
Påståendet stämmer inte alls in på mig.
 
Påståendet stämmer mycket väl in på mig.
Påståendet stämmer delvis in på mig.
Påståendet stämmer inte alls in på mig.
 
Påståendet stämmer mycket väl in på mig.
Påståendet stämmer delvis in på mig.
Påståendet stämmer inte alls in på mig.
 
Påståendet stämmer mycket väl in på mig.
Påståendet stämmer delvis in på mig.
Påståendet stämmer inte alls in på mig.
 
Påståendet stämmer mycket väl in på mig.
Påståendet stämmer delvis in på mig.
Påståendet stämmer inte alls in på mig.
 
Påståendet stämmer mycket väl in på mig.
Påståendet stämmer delvis in på mig.
Påståendet stämmer inte alls in på mig.
 
Bestämd med vad jag vill med mitt gymmedlemskap
Lite osäker med vart jag egentligen vill med min träning
 
 
Väldigt kunnig inom kost & träning
Bättre än genomsnittet inom kost & träning
Lika kunnig som genomsnittet inom kost & träning
Något mindre kunnig än genomsnittet inom kost & träning
Helt novis inom kost & träning
 
Aktivera P.R.I.S. - Prime Reactive Information System
Ändra inriktning på P.R.I.S. - Prime Reactive Information System
Aktivera Prime - The Shred Project
Ändra inriktning på - The Shred Project
Aktivera Prime - REWIND
Ändra inriktning på Prime - REWIND
Aktivera Prime - Weight Camp
Ändra inriktning på Prime - Weight Camp
Aktivera P.R.I.S. - National
Ändra inriktning på P.R.I.S. - National
Aktivera Prime - AMAZON
Ändra inriktning på Prime - AMAZON
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Få bort underhudsfettet
Visceralt fett (Bukfett)
Underhudsfett på vissa ställen
Bygga upp muskelmassan
Bygga upp muskelmassan på vissa områden
Öka muskeluthålligheten
Öka konditionen
Få bort värk
Jag har nog det lika lätt/svårt som genomsnittet
 
Enkel för en nybörjare
Avancerad för en fitness-expert