KOSTNADSEXEMPEL
primefitness.se - English

FEEL DIFFERENT

Kostnadsexempel:


  • Att åka 3.2 mil i en VW Golf, tur och retur, för att träna 2 ggr i veckan under ett år kostar ca 8986kr bara i resekostnader. Detta är beräknat på att milkostnaden för en personbil ligger på 27kr, vilket motsvarar en VW Golf som man behåller under 4-5 år. Det du skulle spara varje år genom att träna på Prime istället för på annan ort (1.6 mil bort) är: 8986kr + kostnad för gymkort – 5580kr = 3406kr + kostnad för gymkort!
  • (Källa: pendlarservice.se )
  • Det genomsnittliga antalet cigaretter en rökare i Sverige konsumerar dagliugen är ca 20st, med andra ord 1st paket om dagen. Om vi utgår från att ett paket kostar 55kr, blir detta på ett år: 20 075kr! Denna siffra motsvarar 1 673kr per månad, via P.R.I.S. 12 Månader* (Från 1760kr/Månad) får du personlig träning i ett format som ger dig unika fördelar mot konventionella PT-program.


  • Du vet väl även om att ett Platina-medlemskap hos Prime Fitness Studio till och med är billigare än EN enda drink med 6cl sprit i på krogen i veckan? Eller 2 dosor snus i veckan, alt. 2 paket cigaretter i veckan. Det betyder att du med lätthet skulle kunna finansiera hela ditt medlemskap hos Prime enbart genom att minska din tobakskonsumering med 2 dosor snus i veckan eller 2 paket cigaretter i veckan. Fantastiskt! Eller hur?


Om du fortfarande anser att det är för dyrt att träna på gym, stå över ute-lunchen 3 ggr/vecka och laga din egen mat och låt mellanskillnaden betala vårt mest exklusivamedlemskap, Prime Platina.

  • Baserat på lunchkostnad á 65kr samt hemlagad varmrätt om ca 2000kCal. För en lunchkostnad á 107,50kr räcker mellanskillnaden till med enbart 2st ute-luncher som byts mot hemlagad lunch om ca 2000kCal, vilket är en väldigt stor måltid för de flesta storvuxna män. Det motsvarar totala rekommenderade energiintaget för många vuxna människor enligt Livsmedelsverket. En mindre portion hemlagad än så ger givetvis en ännu lägre kostnad, och mellanskillnaden mellan en ute-lunch blir än större. Detta finansierar vårt mest exklusiva medlemskap redan på 2-3 måltider/vecka.
  • Genom att bygga på ditt medlemskap med ett professionellt PT-program hos oss, öppnar du upp möjligheten att låta oss spara in mer pengar än vad både medlemskap, PT-program och ny kosthållning kostar, i jämförelse med vad du betalar för att vara i den situation som du för tillfället är, och vill komma ur, antaget att du funderar på att börja träna eller komplettera träning med PT-tjänster.


"Prime Fitness Studio - FEEL DIFFERENT"


Mvh David NilssonFördelar för dig


Genom att låta oss optimera både träning och kosthållning, löser vi dina kost- resp. träningsrelaterade problem, dessutom vanligtvis till en avsevärt lägre kostnad än de vanor du har idag och som är en del av orsaken till dina problem. Lösningen med Primes hjälp är därmed billigare än vad det är att skapa/bibehålla broblemet.- Använd våra PT-program för att spara maximalt med pengar samtidigt som du löser problemen!
P.R.I.S. är ett av våra PT-Program och innehåller bland annat:


METABOLIC-FACTOR

ANABOLIC-FACTOR

POWER-FACTOR

Virtuell PT

iQniter-PT

iQniter-REVIEW